نقش حوزههای علمیه در دفاع از حقوق زنان از اهمیت ویژهای برخوردار است.
به گزارش ایونا و به نقل مجمع تشخیص مصلحت نظام، آیتالله هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار محسن رضایی و اعضای کمیته خاص زنان و جوانان دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام، وظیفه و نقش این کمیته را به لحاظ موضوعات مورد بررسی بسیار با اهمیت خواند و با اشاره به ناکافی بودن فعالیتهای صورت گرفته، تلاش بیشتر در این زمینه را خواستار شد.
وی مساله حقوق زنان در جامعه را از مسائل مهم در ایران و سایر ممالک اسلامی خواند و افزود: به لحاظ سنتی زنان در جامعه ما تا کنون نقش درجه چندم داشتهاند، اما به نظر میرسد پس از انقلاب زنان به حقوق خود بیشتر آگاه شدهاند و خواستار دستیابی به آن هستند.
رئیس مجلس خبرگان رهبری به رشد آگاهی و ارتقای علمی زنان و جوانان کشورمان در زمینههای گوناگون اشاره کردو افزود: این دو قشر از پتانسیلهای آیندهساز کشورند و در زمینه حقوق زنان و جوانان پس از گذشت 30 سال از انقلاب اسلامی هنوز با نیاز به اقدامات جدی مواجهیم که اگر محققان حوزه و دانشگاه به آن توجه و راهکارهای عملی و امروزی پیدا نکنند، نظام و کشور در آینده با مشکل مواجه خواهد شد.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: نقش حوزههای علمیه در گرهگشایی از حقوق زنان بسیار با اهمیت است و لازم است مهندسی فکری و اساسی در زمینه چالشهای حقوق زنان توسط تمام ارگانهای مسوول به ویژه حوزههای علمیه صورت گیرد.
هاشمی رفسنجانی، همچنین نیازهای موجود در میان قشر جوان جامعه را جدی خواند و با اشاره به این که جوانان اصولا در امور مختلف دیر قانع میشوند و نمیتوان با شعار با مسائل آنان برخورد کرد، تصریح کرد: باید در برخورد با مسائل جوانان راهکار منطقی و عملی داشت و این امر وظیفه ارگانهای مسوول از جمله کمیته جوانان و بانوان مجمع را سختتر میکند.
در ابتدای این دیدار لیلی بروجردی، دبیر کمیته خاص جوانان و زنان دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام و همچنین جلودارزاده، نوری، سماواتی، داراندیش واعظی، رمضانزاده، مشکینی، سجادی، امیرحسینی، مرتضوی و واعظی، روسا و برخی اعضای کارگروههای جوانان، ورزش، اصول و مبانی خانواده، کودک و سایر کارگروهها گزارشی از فعالیتها و برنامههای در دست بررسی خود ارائه کردند